Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul care a cutremurat România. Un polițist a chinuit-o ore întregi
Cazul care a cutremurat România. Un polițist a chinuit-o ore întregi

Cazul care a cutremurat România. Un polițist a chinuit-o ore întregi

Un nou caz cutremură România. O femeie în vârstă de 49 de ani, din orașul Potcoaca (Olt) a fost desfigurată în bătaie și a fost chinuită ore în șir de un polițist din oraș, care se afla în afara serviciului.

După ce a supus-o chinurilor, bărbatul a amenințat că o îngroapă în gradină.

Mai mult, femeia a povestit de pe patul de spital că polițistul i-a rupt hainele și a încercat profite de ea.

Când a ajuns în casa polițistului Nicușor Rotaru, femeia a fost bătută fără milă, stropită cu alcool, amenințată cu moartea.

„Prima dată m-au chemat la ei să le spun cât iau de cameră dacă dau cu lavabilă. A tras de mine, mi-a rupt hainele și m-a bătut cu pumnii. A vrut să aibe relații cu mine. Rotaru Nicolae de la post de la Potcoava.

Pe urmă mi-a dat cu pumnii și cu picioarele, m-a bătut cu vătraiul și a vrut să mă taie cu cuțitul. În casă mai era cumnatul meu și încă o fată, Cezarina. M-au stropit cu coniac și cu bere și a început să strige în gura mare, Nicu polițaiul, că eu l-am omorât pe bărbatu-miu și pe copil, că mă omoară și că de la el din casă nu mai scap vie.

L-a trimis pe cumnată-miu să facă o groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a declarat femeia defigurată în bătaie de polițistul din Potcoava, scrie Antena1.

Reacţia Poliţiei, după ce o femeie a fost desfigurată de un poliţist din Potcoava

„La data de 26 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că este agresată fizic de o persoană, a cărei identitate a refuzat sa o furnizeze .

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie.

Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției., urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.