Gheorghe Dincă ar fi tratat cu brutalitate de către deținuții cu care este închis! Este dezvăluirea făcută de unele surse apropiate anchetei, care au declarat că comportamentul lui Dincă s-a schimbat de când este la Spitalul Jilava, acesta dându-și seama că nu mai poate deține controlul. Mai mult, îi este teamă de ceilalți deținuți și îi acuză pe aceștia că îl amenință și că îl scuipă, spune o sursă apropiată anchetei, potrivit cancan.ro.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos” , spune sursa apropiată anchetei. Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, se află de o săptămâna la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă. Medicii l-au supus pe Dincă unei expertize psihiatrice, pentru a stabili dacă acesta avea sau nu discernământ atunci când le-a răpit, sechestrat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Familiile celor două adolescente nu vor că ”Monstrul din Caracal” să scape , dacă medicii vor ajunge la concluzia că nu a avut discernământ la momentul comiterii crimelor pe care le-a recunoscut . Totuși, familiile speră că fetele sunt în viață.

În cazul Alexandrei Măceșanu, specialiștii INML au comunicat că au descoperit ADN-ul acesteia în urmă analizării fragmentelor osoase prelevate din cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă. În cazul Luizei Melencu, însă, există numai declarația lui Gheorghe Dincă prin care acesta recunoaște că a ucis-o și pe ea.Gheorghe Dincă a fost reținut, inițial, în arestul IPJ Olt. A fost transferat, apoi, în arestul Capitalei, iar apoi a fost mutat la Jilava.