Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Operațiune de amploare în Italia pentru găsirea Luizei și Alexandrei. Informații de ultim moment
Cazul Caracal. Operațiune de amploare în Italia pentru găsirea Luizei și Alexandrei. Informații de ultim moment

Cazul Caracal. Operațiune de amploare în Italia pentru găsirea Luizei și Alexandrei. Informații de ultim moment

Două românce stabilite în Italia, Nicoleta și Roberta, impresionate de povestea fetelor răpite la Caracal, au lipit sute de afişe  cu mesaje emoționante, prin care cre ajutorul italienilor pentru ca acestea să fie găsite.

„Salvați cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse și vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituție</ucise” se precizează într-un afiș în limba italiană, care ar fi apărut în mai multe orașe din Italia.

„Dați o mână de ajutor, toată România le caută”, se precizează în final.

 

Fotografia, făcută de către un român din diaspora, s-a viralizat.

Un exemplar al acesui afiş a fost, de asemenea, postat pe blogul unui român stabilit în Callania, care a recunoscut că a acceptat să promoveze apelul fetelor, cu toate că nu își dă seama încă de ce reacții ar putea avea în momentul în care apelantul ar susține că a văzut-o pe una dintre fetele căutate, potrivit romaniatv.net. În momentul de față, mesajul este distribuit cu viteză în cadrul mai multor grupuri de români din Italia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: