Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cazul Caracal. Dincă pune condiții în închisoare. Anchetatorii, lăsați fără cuvinte!
Cazul Caracal. Dincă pune condiții în închisoare. Anchetatorii, lăsați fără cuvinte!

Cazul Caracal. Dincă pune condiții în închisoare. Anchetatorii, lăsați fără cuvinte!

Din spatele gratiilor, Gheorghe Dincă i-a cerut lui „Moș Crăciun” o serie de facilități de care să se bucure la Penitenciarul Jilava.

Printre altele, Dincă le-a spus șefilor din penitenciar că dorește să primească un radio și un televizor, fiindcă orele în celula de la Jilava trec greu.

Dar asta nu e tot. Dincă a vrut și un fotograf, această solicitare lăsându-i ca la dentist pe angajații Penitenciarului Jilava. Din cele relatate de avocata familiei Melencu, principalul suspect în cazul celor două fete dispărute de la Caracal ar fi vrut să realizeze o sesiune de fotografii, poze pe care dorea să le trimită familiei, de Crăciun!

„După ce a cerut radio și televizor, acum vrea și fotograf. A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze în închisoare, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă cinci fotografii pe care să i le trimită rudei”, a precizat Carmen Ogășanu, avocatul familiei Melencu, la România Tv.

Altfel, în postul Crăciunului, Gheorghe Dincă a cerut să i se aducă în celulă un preot la care să se spovedească.

Mama Luizei, la spital

Monica Melencu a ajuns, sâmbătă seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, după ce i-a curs abundent sânge din nas. Ea a fost consultată de medici și a primit tratament.

„S-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe la ora 19.46. La prima evaluare, pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu valori normale ale tensiunii arteriale, însă prezentând un epistaxis anterior, adică o sângerare nazală. A fost evaluată de medicul urgentist, apoi de către medicul ORL-ist. S-a diagnosticat un epistaxis anterior pentru care a primit o reţetă şi sfaturi de urmat. (…) Este o fragilitate vasculară ce poate fi considerată ca fiind o manifestare, în contextul în care dumneaei se află: a plâns foarte mult în ultima perioadă, perioadă de stres…”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, citată de cotidianul.ro.