Printre altele, Dincă le-a spus șefilor din penitenciar că dorește să primească un radio și un televizor, fiindcă orele în celula de la Jilava trec greu.

Dar asta nu e tot. Dincă a vrut și un fotograf, această solicitare lăsându-i ca la dentist pe angajații Penitenciarului Jilava. Din cele relatate de avocata familiei Melencu, principalul suspect în cazul celor două fete dispărute de la Caracal ar fi vrut să realizeze o sesiune de fotografii, poze pe care dorea să le trimită familiei, de Crăciun!

„După ce a cerut radio și televizor, acum vrea și fotograf. A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze în închisoare, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă cinci fotografii pe care să i le trimită rudei”, a precizat Carmen Ogășanu, avocatul familiei Melencu, la România Tv.

Altfel, în postul Crăciunului, Gheorghe Dincă a cerut să i se aducă în celulă un preot la care să se spovedească.

Mama Luizei, la spital

Monica Melencu a ajuns, sâmbătă seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, după ce i-a curs abundent sânge din nas. Ea a fost consultată de medici și a primit tratament.

„S-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe la ora 19.46. La prima evaluare, pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu valori normale ale tensiunii arteriale, însă prezentând un epistaxis anterior, adică o sângerare nazală. A fost evaluată de medicul urgentist, apoi de către medicul ORL-ist. S-a diagnosticat un epistaxis anterior pentru care a primit o reţetă şi sfaturi de urmat. (…) Este o fragilitate vasculară ce poate fi considerată ca fiind o manifestare, în contextul în care dumneaei se află: a plâns foarte mult în ultima perioadă, perioadă de stres…”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, citată de cotidianul.ro.