În urmă cu câteva zile, în timp ce se plimba cu bicicleta într-o zonă rurală din afara oraşului Graz, Nathalie a fost izbită puternic de un autoturism. În timpul căderii, ea şi-a rupt o mână, iar agresorul a lăsat-o inconştientă după ce a lovit-o cu un lemn, pentru ca apoi să o transporte într-o casă izolată.

M-am trezit dezbrăcată şi legată într-un fotoliu, într-o casă veche„, a povestit tânăra.

Bărbatul a încercat s-o omoare şi a forţat-o să bea alcool şi a încercat apoi să o înece într-o cadă cu apă rece. Nathalie Birli a reuşit să scape ca printr-o minune de criminal, lăudându-l pentru numeroasele orhidee pe care le avea în casă.

Plin de ură la început, el a devenit brusc simpatic cu mine„, mărturisindu-şi pasiunea pentru grădinărit şi orhidee şi povestindu-mi despre copilăria lui dificilă, a adăugat fata.

După mai multe insistenţe fata a reuşi să-l convingă pe criminal să o elibereze. Acesta a renunţat la ideile sale criminale şi chiar şi-a condus victima acasă.

Imediat, tânăra a dat telefon la poliţie şi a povestit tot ce i s-a întâmplat. Analizarea datelor GPS i-a îndrumat repede pe anchetatori la domiciliul suspectului care a fost arestat. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani şi suferind de tulburări psihice, a fost încarcerat.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă el a fost implicat în trecut şi în alte răpiri, potrivit agerpres.ro

Te-ar putea interesa și: