Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Cercetările au fost reluate la „casa groazei” . Ce au găsit criminaliştii
Cazul Caracal. Cercetările au fost reluate la „casa groazei” . Ce au găsit criminaliştii

Cazul Caracal. Cercetările au fost reluate la „casa groazei” . Ce au găsit criminaliştii

Criminaliştii au reluat cercetările în casa lui Gheorghe Dincă. După ce au luat probe din camere şi magazii şi au strâns tone de obiecte, gunoaie şi fiare, acum fac săpături în curte.

Ieri, soţia şi copiii lui Dincă au fost audiaţi mai bine de nouă ore de procurorii DIICOT. La audieri a asistat şi avocatul familiei Melencu.

Tonel Pop susţine că soţia lui Gheorghe Dincă ar minţi şi că a distrus probe.

În ultimele zile de anchetă, atenţia s-a mutat către oamenii audiaţi în acest caz.

Audierile au avut loc atât la Poliţia Caracal, cât şi la DIICOT. Familia lui Gheorghe Dincă a petrecut nouă ore faţă în faţă cu anchetatorii. Este vorba despre soţie şi de cei trei copii.

Familia lui Gheorghe Dincă a refuzat să facă declaraţii după audieri.

Soţia suspectului cât şi doi dintre băieţii acestuia au fost scoşi din curtea DIICOT cu o maşină, care mai apoi a făcut cale întoarsă pentru a o prelua şi pe fiica lui Dincă.

Ancheta continuă şi la casa lui Gheorghe Dincă. În această dimineaţă a fost adus din nou un buldoexcavator, care să sape în curtea de 2.500 de mp.

Scanner-ul special a arătat că terenul a fost răscolit în ultima vreme, aşa că acum munca este destul de grea şi de durată.

Şi astăzi au loc audieri la Poliţia Caracal.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: