Alexandra Măceșanu este ultima tânără pe care Gheorghe Dincă a răpit-o apoi, se pare, ar fi omorât-o. Dar ancheta este departe de a se fi încheiat. Astfel, o echipă a căutat osemintele fetei de 15 ani la cimitirul din Caracal, scrie Cancan.

Se suspectează faptul că acestea ar fi ascunse chiar în mormântul părinților monstrului din Caracal.

„Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat șeful groparilor din cimitir.

Alexandra Măceșanu a fost luată ”la ocazie” de criminalul Gheorghe Dincă, iar destinul a devenit unul tragic. ”Monstrul din Caracal” a sechestrat-o, a violat-o și a ucis-o pe adolescentă, apoi i-a incinerat trupul – conform propriilor declarații – într-un cuptor improvizat.

Mama Alexandrei, distrusă de durere, a povestit la România TV care au fost ultimele cuvinte spuse de fata sa. A vorbit cu ea la telefon în ziua în care drumul Alexandrei Măceșanu s-a intersectat, din nefericire, cu acela al ”Monstrului din Caracal”. Alexandra ar fi trebuit să se întâlnească, în acea zi, cu un băiat, apoi avea repetiție la dansuri. Însă întreg scenariul s-a schimbat, dramatic, iar adolescenta nu a mai răspuns la telefon.