Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. A fost denunțată frăţia dintre poliţişti și interlopi. CUTREMURĂTOR
Cazul Caracal. A fost denunțată frăţia dintre poliţişti și interlopi. CUTREMURĂTOR

Cazul Caracal. A fost denunțată frăţia dintre poliţişti și interlopi. CUTREMURĂTOR

Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal, cel la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției Alexandrei a fost audiat marți la Poliția din Caracal.

Rădoi a declarat că a anunţat Ministerul de Interne despre frăţia dintre poliţişti și interlopi.

El spune că i-ar fi expus situaţia secretarului de stat Gheorghe Nucu, dar fără vreun efect.  De altfel, Nucu a fost la rândul său demis, la sfârşitul lunii trecute, după eşecul forţelor de ordine de a o salva pe Alexandra Măceşanu.

,,Numărul doi din MAI, secretarul de stat Nucu Gheorghe, era informat de mine încă de acum trei luni, că la nivelul Poliției Caracal există o conducere care informează grupurile infracționale despre ce se află în dosare, ce urmează se li se întâmple. Într-una dintre sesizări spuneam că șeful Poliției Caracal a anunțat un hoț că urmează să i se facă percheziții a doua zi. Am indicat un nume și date, politiști care mi-au spus când au mers la descindere cum s-a întâmplat. (…) Există factor polițienesc implicat cu certitudine și l-am documentat”, a mai spus Remus Rădoi, într-o emisiune la postul de televiziune B1 TV.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: