Evenimentul Zilei > Social > CAZARE GRATUITĂ pentru CANDIDAȚII LA ADMITERE. Află care FACULTATE oferă această facilitate și care este PROCEDURA
CAZARE GRATUITĂ pentru CANDIDAȚII LA ADMITERE. Află care FACULTATE oferă această facilitate și care este PROCEDURA

CAZARE GRATUITĂ pentru CANDIDAȚII LA ADMITERE. Află care FACULTATE oferă această facilitate și care este PROCEDURA

Universitatea din București va asigura cazare gratuită, în căminele proprii, în limita locurilor disponibile, pentru maxim trei nopți, candidaților la admiterea din această vară.

Ca să beneficiezi de cazare trebuie să apelezi la administrația căminelor, în baza legitimației de concurs și a actului de identitate.

Înscrierile la facultățile Universității din București se vor face în perioada 6 — 25 iulie, iar data limită de afișare a rezultatelor este 29 iulie.

Anul acesta, candidații la admiterea 2017 se pot înscrie la secretariatele facultăților Universității din București, candidații Facultății de Științe Politice bucurându-se de o facilitate suplimentară, posibilitatea de a se înscrie online.

La admiterea 2017, Universitatea din București pune la dispoziția absolvenților de liceu, licență și masterat un număr de peste 7.800 de locuri la buget.

"Clasamentul QS al universităților, recent publicat, poziționează Universitatea din București pe primul loc în România, cu poziția 701-750 în clasamentul general. Indicatorul pentru care Universitatea din București a obținut cel mai mare procent, la ediția din acest an a clasamentului QS, este cel al Reputației Angajatorului. Acest indicator a clasat Universitatea din București pe poziția 401+, la nivel mondial", se menționează într-un comunicat de presă.