Cynthia Carolyn Black, o femeie de 61 de ani din Pennsylvania, și-a ținut bunica decedată, într-un frigider, timp de 15 ani, pentru a putea primi în continuare ajutorul social al bătrânei.

Corpul neînsuflețit al pensionarei Glenora Delahay a fost găsit înfășurat în saci de gunoi și băgat într-o ladă frigorifică, în februarie 2019, de două femei care voiau să cumpere respectiva casă.

Poliția a aflat că Glenora Delahay a murit în martie 2004, la 97 de ani. Nu se știe sigur câți bani a primit până acum Cynthia Carolyn Black, dar presa străină a vehiculat suma de 186.000 de dolari.

Black, care a trăit împreună cu bunica sa până la moartea acesteia, ar fi mutat cadavrul la 100 de mile din Ardmore, în Dillsburg, în 2007, și ar fi folosit banii la plata ipotecii. Totuși, banca i-a confiscat casa, iar Black s-ar fi mutat în orașul York Haven, Penssylvania, fără „bunică” însă. Apoi, în timpul unei vizite, două femei interesate să cumpere casa au făcut macabra descoperire.

Pe de altă parte, este ciudat faptul că Black a fost arestată abia după 15 luni, potrivit dailymail.co.uk. Ea a fost acuzată de fapte precum profanarea cadavrelor și furt abia miercuri, iar valoarea cauțiunii de eliberare este de 50.000 de dolari. De asemenea, nu este sigur dacă are un avocat care să o reprezinte în instanță. Primul proces al femeii va avea loc luna viitoare, în ziua de 11 iunie.

Potrivit dovezilor, ea a fost ajutată de un bărbat de 55 de ani, pe nume Glenn Black Jr, aflat deja în închisoare după ce a recunoscut că a agresat o persoană cu dizabilități. Nu se știe dacă cei doi sunt căsătoriți.

Cuplul a golit casa când s-a mutat, dar a lăsat frigiderul și, implicit, cadavrul bătrânei. „Au luat tevile de cupru, bideurile, tot. Erau foarte neprietenoși și nu voiau să schimbe o vorbă”, a declarat un vecin.