Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz șocant la Botoșani. Și-a înjunghiat femeia de 12 ori
Caz șocant la Botoșani. Și-a înjunghiat femeia de 12 ori

Caz șocant la Botoșani. Și-a înjunghiat femeia de 12 ori

Un bărbat, de 24 de ani, din Botoșani a fost reținut de poliție după ce și-a ucis concubina, înjunghiind-o de 12 ori, pe fondul consumului de alcool. Femeia, de 19 ani, a fost internată în spital, având răni grave, care vor necesita o perioadă îndelungată pentru vindecare.

O mamă tânără, în vârstă de 19 ani, din comuna Sulița, județul Botoșani, a fost înjunghiată, noaptea trecută, de către concubinul său. Amețit de aburii alcoolului, bărbatul a început să facă scandal. El se îmbătase la barul din sat și ar fi vrut să continue distracția și acasă, chemându-și doi prieteni, potrivit romaniatv.net.

Iubita lui, nemulțumită, i-a reproșat bărbatului că fac mult prea mult zgomot, trezind din somn pe cei doi copii pe care îi au împreună. Bărbatul s-a enervat cumplit, a pus mâna pe un cuțit  și-a  înjunghiat-o cu 12 lovituri. Abia după ce și-a dat seama ce a făcut, a sunat chiar el la 112 și a chemat un echipaj de salvare. Însă a refuzat să spună cum a ajuns femeia în acea stare, motiv pentru care la domiciliul celor doi s-a prezentat și un echipaj de poliție.

Din fericire, tânăra mamă era conștientă când a fost luată de ambulanță. Tânărul a fost imediat reținut și dus la secție pentru audieri. Iubita lui a fost dusă de urgență la Spitalul Județean, dar de acolo a fost transferată la o clinică din Iași. Medicii suspectează că victima are plămânii perforați de lama cuțitului cu care a fost înjunghiată.

„Cazul este instrumentat de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor” , a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.