Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz șocant în România! Bărbat lăsat să zacă în stradă ore în șir de poliție și medici
Caz șocant în România! Bărbat lăsat să zacă în stradă ore în șir de poliție și medici

Caz șocant în România! Bărbat lăsat să zacă în stradă ore în șir de poliție și medici

Scene incredibile la Piatra Neamț, unde o persoană a fost lăsată căzută, în plină stradă, ore în șir, fără ca oamenii legii sau medicii să intervină.

Un bărbat din Piatra Neamț a zăcut, inconștient ore întregi în mijlocul unui trotuar, noaptea trecută, fără ca nimeni să intervină. Acesta a căzut și și-a pierdut cunoştinţa într-o staţie de autobuz din cartierul Precista.

Cei care l-au văzut, au sunat la numărul unic de urgență 112, mai întâi la ora 22.04, apoi, văzând că omul era în continuare nemișcat din loc, la ora 23.41.

Cel care a sunat la numărul unic de urgență a mărturisit că în zonă ar fi venit mai întâi un echipaj de poliţie, iar mai apoi unul de pe ambulanţă. Ambele echipaje s-au uitat la bărbatul căzut pe jos și au plecat, notează presa locală, conform declarațiilor martorului.

După mai mult de trei ore de la primul apel la 112, la fața locului a ajuns și un echipaj al Jandarmeriei, care l-a luat pe bărbat.

Bărbatul căzut pe jos era în stare de ebrietate și ar fi refuzat transportul la spital când a interacționat cu primele echipaje.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.ro