Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz ŞOCANT. Două eleve au încercat să se SINUCIDĂ chiar în curtea liceului unde învaţă
Caz ŞOCANT. Două eleve au încercat să se SINUCIDĂ chiar în curtea liceului unde învaţă

Caz ŞOCANT. Două eleve au încercat să se SINUCIDĂ chiar în curtea liceului unde învaţă

Caz şocant în judeţul Argeş. Două eleve de liceu au încercat să se sinucidă după ce au înghiţit mai multe pastile. Incidentul a avut loc în curtea Colegiului Neniţescu.

Două eleve, în vârstă de 15 ani, respectiv 16 ani, au înghiţit voluntar mai multe medicamente. La faţa locului au venit mai multe echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor. Cele două au fost descoperite de o colegă, căzute în curtea liceului, informează universulargesean.ro.

Am fost sunaţi pe 112 de o altă elevă a liceului care a anuţat că are două colege care au luat medicamente. Am trimis două ambulanţe SMURD, cea de Terapie intensivă mobilă (TIM) şi una B2, cu echipaj de 3 persoane cu instruire paramedicală. Nu se ştie ce au vrut să facă! Cele două erau conştiente şi au declarat că au înghiţit paracetamol, că ameţesc şi le doare capul! Au fost trimise la Spitalul de Pediatrie Piteşti pentru consult medical amănunţit!”, a spus Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.