Evenimentul Zilei > Social > Caz şocant! Bărbatul s-a sinucis de teama Covid-19. Ce a scris pe biletul de adio
Caz şocant! Bărbatul s-a sinucis de teama Covid-19. Ce a scris pe biletul de adio

Caz şocant! Bărbatul s-a sinucis de teama Covid-19. Ce a scris pe biletul de adio

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit spânzurat într-o anexă de pe lângă casă. Soţia a găsit un bilet de adio unde explică gestul radical pe care a ales să-l facă.

S-a demarat o anchetă a polițiștilor dâmbovițeni în satul Odaia Turcului comuna Mătăsaru. Aceştia au intrat în alertă după ce au fost anunțați că un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței.

Șocanta descoperire a făcut-o soția acestuia, care a anunţat imediat autoritățile. Polițiștii au găsit un bilet în care a explicat de ce s-a sinucis.

Acesta a transmis că a recurs la acest gest din cauza faptului că îi era teamă de coronavirus.

Victima a fost preluată de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Dâmbovița. Bărbat de 61 de ani din județul Dâmbovița și-a pus capăt zilelor, de spaimă că se va îmbolnăvi de COVID. Bărbatul  nu mai suporta gândurile ce-l chinuiau și se temea îngrozitor deși, spun apropiații, nu avea nici un motiv serios pentru îngrijorarea lui.

Rudele, care cred că cel mai probabil bărbatul ar fi suferit o depresie, l-au găsit fără suflare, iar în scurt timp au dat și de biletul de adio care explică gestul său extrem.

Bărbatul era căsătorit și locuia împreună cu soția, soacra, fiica și fiul său. Lucra la o fabrică unde s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul virus.

În biletul de adio i-a mărturisit soției că frica nu-i dă pace și a rugat-o să aibă grijă de sănătatea ei și a celor dragi

Maria Croitoru, vecina victimei: ”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzină și îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor ăia bătrânii”.

O altă vecină: ”Dumnezeu dacă vrea ne ia din fundul grădinii, eu așa zic. Credință în Dumnezeu și mergem înainte. E greu, e foarte greu…”.

Medicii sosiţi imediat la faţa locului nu au mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul omului. Cunoscuții își amintesc că în ultima perioadă bărbatul devenise tot mai abătut și mai retras.

Vecină: ”El era timpul nu zâmbea, tot timpul era supărat”. ”Nu prea comunica cu persoanele”, a declarat o  femeie, potrivit celor relatate de ştirileprotv.