Evenimentul Zilei > Social > Caz revoltător la o cresă din Iași! „Porc ești că te c..i pe tine. Miroase că ești nespălat. A dihor miroase”
Caz revoltător la o cresă din Iași! „Porc ești că te c..i pe tine. Miroase că ești nespălat. A dihor miroase”

Caz revoltător la o cresă din Iași! „Porc ești că te c..i pe tine. Miroase că ești nespălat. A dihor miroase”

La creșa cu program prelungit din Iași, copiii sunt jigniți de educatoare și sunt învățați la rândul lor să repete cuvinte jignitoare, precum „nespălați”, „porci” sau „puți ca un dihor, potrivit Stirile Tvr.

Întregul incident a ieșit la lumină după ce părinții unui băiețel i-au montat un microfon, după ce timp de mai multe zile au observat un comportament ciudat, implicit faptul că nu voia să meargă la creșă.

Ascultând ulterior înregistrările, păriții au aflat modul urât cu care li se vorbea micuților la creșă. Educatoarea creșei numărul 10 din Iași îi înjura pe copii.

„De ce nu faci c..a la baie și faci pe tine? Porcule! Ești porc, nu tigru cum spune mama ta. Porc ești că te c..i pe tine. Miroase că ești nespălat. A dihor miroase”, îi spune educatoarea copilului.

Unei fetițe educatoarea i-a spus: „Îți miroase a s..ă, a oleacă de s..ă îți miroase de acuma. Cam devreme”, se aude pe înregistrare.

Primarul Iașului, Mihai Chirică, a anunțat că, în urma anchetei finalizate vineri, 19 aprilie, două îngrijitoare, o asistentă și directoarea instituției au fost deja concediate.

Poliția a început de asemenea o anchetă în acest caz, iar părinții băiatului intenționează să dea în judecată instituția.