Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz real, demn de scenariul unui film de comedie! Un român s-a vaccinat și apoi s-a îmbătat pentru a da afară vaccinul
Caz real, demn de scenariul unui film de comedie! Un român s-a vaccinat și apoi s-a îmbătat pentru a da afară vaccinul

Caz real, demn de scenariul unui film de comedie! Un român s-a vaccinat și apoi s-a îmbătat pentru a da afară vaccinul

Pandemia provocată de COVID-19 aduce în atenția publică și incidente demne de scenariul unui film. Un român stabilit în Suedia a făcut vaccinul pentru a pleca într-o delegație în străinătate, deși eram complet împotriva imunizării. Planul era unul simplu: va elimina serul din organism după o ladă de bere consumată.

Un medic român, stabilit în Suedia, a făcut întreaga poveste publică pe rețelele de socializare. Laura Ghibu a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a întâlnit un pacient care s-a vaccinat împotriva COVID-19, deși nu era de acord cu imunizarea. Acesta i-a spus cadrului medical că a fost nevoit să facă vaccinul pentru a pleca într-o deplasare, dar avea un plan bine stabilit. Imediat după imunizare, a mers acasă și s-a apucat de băut pentru a-l “da afara cu bere”. Pe cât de amuzantă este povestea, pe atât de terifiante sunt declarațiile românului.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului.
Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi.
Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia “să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”.
Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să “dea vaccinul afară”! 😳 Și că după aia s-a “simțit amețit” din cauza “drăciei ăleia””, a scris Laura Ghibu pe pagina sa personală de Facebook.

După multe încercări de a-i explica anumite lucruri, medicul l-a felicitat pentru alegerea făcută

Medicul a încercat să îi explice pacientului că serul nu poate fi “dat afara cu bere” cu bere, însă fără succes. Cea mai mare problemă a bărbatului era amețeala pe care o simțea, iar vinovat pentru starea sa nu putea fi decât vaccinul. Văzând că nu poate ajunge la o înțelegere cu pacientul aflat în stare de ebrietate, medicul l-a felicitat pentru alegerea făcută.

„Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi “dat afara cu bere” și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut.
Oricum l-am felicitat pentru alegere”, se mai arată în postarea făcută de Laura Ghibu pe rețelele de socializare.

Comentariile au început să apară, iar marea majoritate erau curioși dacă pacientul a cărui poveste a fost spusă de medicul stabilit în Suedia este tot român. Laura Ghibu a decis să facă public și acest aspect, așa că a răspuns afirmativ acestor întrebări.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: