Ne remarcăm oriunde mergem. De data asta, poposim în Italia, la Rivoli, unde o româncă este personajul negativ al zilei.

Presa locală scrie că o româncă în vârstă de 32 de ani, stabilită de ceva timp la Rivoli, a fost reţinută de carabinieri sub acuzația de furt calificat. Oamenii legii au descoperit că aceasta a sustras, în mai multe rânduri, 25.000 de euro de la patronul pentru care lucra ca menajeră. Prinsă în flagrant, românca a fost arestată la finele săptămânii trecute.

Conform Gazeta românească, pensionarul (63 de ani) a remarcat în mai multe rânduri că-i dispar sume de bani din seif. Italianul păgubit s-a adresat poliției și, cum nu existau indicii care să arate că seiful ar fi fost forțat în vreun fel, întreaga atenţie a carabinierilor s-a îndreptat către femeia de serviciu, o româncă în vârstă de 32 de ani. Joia trecută, italianul a reclamat încă o dată dispariția unei sume de bani din seif, iar polițiștii au reținut-o pe româncă exact în momentul în care părăsea locuința unde lucra, având ascunși în lenjeria intimă 350 de euro. Fix banii lipsă din seif! În total, reclamă pensionarul, din seif ar fi dispărut 25.000 de euro de-a lungul timpului.

Anchetatorii vor să afle cum a făcut românca rost de combinaţia de cifre ca să poată deschide seiful. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă o condamnare de până la şase ani de închisoare.