CAZ INCREDIBIL în Liga I. O echipă a refuzat să mai iasă pe teren în repriza a doua. Care a fost motivul aceste decizii

CAZ INCREDIBIL în Liga I. O echipă a refuzat să mai iasă pe teren în repriza a doua. Care a fost motivul aceste decizii

Partida dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii s-a disputat doar o repriză, pentru că oaspeții au refuzat să mai joace și în repriza a doua, din cauza terenului înghețat.

Situație incredibilă în Liga I, la meciul dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu, Gorjenii au refuzat să mai intre pe teren în repriza a doua, motivând că starea gazonului, înghețat bocnă, pe pune în pericol integritatea fizică. La pauză, mureșenii conduceau cu scorul de 2-0, goluri marcate de Gabi Mureșan (19) și Vlad Morar (36).

„Nu știu dacă s-a mai întâmplat așa ceva. Eu am fost totuși mulțumit de jocul nostru din prima repriză. Probabil că ar trebui refăcut programul, pentru că în perioada asta nu se poate juca în condiții bune. Cred că cei de la Pandurii, dacă ne-ar fi condus, ar fi ieșit pe teren", a spus Dan Alexa, antrenorul gazdelor, la Dolce Sport.

„Asemenea condiții nu am întâlnit, noi am încercat, dar aici nu se putea juca fotbal. O parte dintre ei au refuzat de la început să joace (n.r. Sânmărtean și Pleașcă). Pe zăpadă am mai jucat, dar pe gheață niciodată, nu am venit aici la patinaj, nu știu cine a dat voie să se joace așa. Jucătorii mei erau loviți și juliți, au refuzat să mai joace. Am văzut că și domnul arbitru a avut un contact cu suprafața de joc. Eu n-am văzut niciun meci pe gheață", a explicat Petre Grigoraș, antrenorul Pandurilor. Foarte probabil, gorjenii vor pierde meciul cu 0-3 la „masa verde”.

Ne puteți urmări și pe Google News