Evenimentul Zilei > International > Cauzele MORȚII lui Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean. Ce s-a REIEȘIT în urma AUTOPSIEI
Cauzele MORȚII lui Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean. Ce s-a REIEȘIT în urma AUTOPSIEI

Cauzele MORȚII lui Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean. Ce s-a REIEȘIT în urma AUTOPSIEI

Cauzele MORȚII lui Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean. Ce s-a REIEȘIT în urma AUTOPSIEI.

Autoritățile malaysiene au anunțat că, în urma autopsiei lui Kim Jong Nam nu s-a găsit niciun indiciu care să ateste că acesta ar fi suferit un atac de cord. 

De asemenea, legiștii care s-au ocupat de autopsia fratelui vitreg al liderului nord-coreean au mai declarat că nu a fost descoperit nici vreun semn de înţepătură.

În aceste condiții, autorităţile aşteaptă analiza mostrelor colectate înainte pentru a se putea pronunţa asupra cauzei decesului.

"Trebuie să aşteptăm raportul laboratorului înainte de a trage o concluzie", a declarat Noor Hisham Abdullah, director general în cadrul Ministerului Sănătăţii din Malaysia, citat de Mediafax.

Poliţia malaysiană a arestat deja patru persoane care au prezentat documente din Coreea de Nord, Malaysia, Indonezia şi Vietnam. 

Printre cei arestați sunt şi două femei despre care presupune că l-ar fi atacat pe Kim Jong Nam, iar una dintre ele se pare că ar fi atins faţa lui Kim Jong Nam cu un material textil.