Declarații haluncinante face fostul premier desemnat Florin Cîțu. Acesta a explicat, vineri. Cîțu susține că a luat această decizie când și-a dat seama că va fi votat de PSD, refuzând ”compromisul” de a ajunge premier prin voturile unor social-democrați.

”Nu am vrut compromisul cu PSD, să fiu votat de ei. După ce m-ar fi votat Olguța, Ciolacu, Iordache, Tăriceanu… de-aia am luat această decizie. Eu mă lupt de trei ani cu acești oameni. Cum ar fi fost să merg eu în Parlamentul României și să aud că strigă Olguța după mine ”Votul meu te-a făcut premier?”, a spus Florin Cîțu.

Fostul premier desemnat a mau susținut și că el nu consideră că ar fi abandonat țara în plină criză: ”România este guvernată și este stabilă. PSD s-a comportat iresponsabil, le-am cerut de 4 luni de zile să nu mai voteze în Parlament legi care fac rău României. Ieri au votat o astfel de lege. Cum să negociezi cu astfel de oameni? Mandatul meu a fost ca să rămânem pe linia anticipatelor, fapt pe care l-am stabilit cu toți colegii mei”.

Sursa: G4media.ro