În schimb, sediul era neîncăpător pentru armata de jurnaliști veniți să relateze de la fața locului.

„Vom sta cu ochii pe PSD până la sfârșit”

Liderii ACL semnalau din jumătate în jumătate de oră nereguli în procesul de votare precum turismul electoral sau votul multiplu, dar și problemele întâmpinate în Diaspora. „Știm că la această oră PSD știe că va pierde alegerile. Ceea ce se întâmplă este o încercare disperată de a manipula votul. Fac un apel către toți președinții secțiilor de votare să nu încalce legea, să nu își riște libertatea pentru miza altor persoane. Legea nu mai poate fi oprită în România. Monitorizăm secție cu secție. Cine fură voturile românilor, trebuie să plătească. Vom sta cu ochii pe PSD până la sfârșit”, a avertizat Cătălin Predoiu.


REZULTATE EXIT POLL alegeri prezidenţiale 2014, turul II. Află procentele lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis de pe evz.ro


La rândul său, Atanasiu atrăgea atenția asupra neregulilor semnalate în străinătate. „Mai multe ONG-uri au cerut în Diaspora să asigure accesul tuturor românilor care așteaptă să voteze în secția de votare. Toți reprezentanții ACL depun o solicitare similară”, declară acesta.

În jurul orei 20.00, liberalii nu renunțaseră la speranța de a câștiga, în contextul în care potrivit estimărilor pentru ora 18.00, 52% dintre români l-au votat pe Ponta și 48% pe Iohannis. Aceștia se gândeau că până la finalul procesului de votare – în contextul în care electoratul PSD votează în prima parte a zilei – și cu ajutorul Diasporei, Iohannis să iasă câștigător.

 


REZULTATE EXIT POLL alegeri prezidenţiale 2014, turul II. Află procentele lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis de pe evz.ro


REZULTATE EXIT-POLL TURUL II şi  REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE, pe evz.ro

De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

 
 

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014.  Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 2 al alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.