Declarația surprinzătoare a copreședintei PNL vine în contextul în care Cătălin Predoiu a reușit să obțină un număr foarte mic de voturi la alegerile locale pentru Primăria Generală a Capitalei, fiind chiar unele dintre cele mai mici scoruri din istoria PNL, arată b1.ro.

”Cu toata prietenia mea pentru Cătălin Predoiu, eșecul de la alegerile locale, care este al partidului, nu-l mai califică pentru această poziție. Suntem un partid pragmatic. Nu elimin niciun nume, dar calulele pragmatice arată că nu Cătălin Predoiu va fi această persoană”, a declarat copeședintele PNL.

De asemenea, Alina Gorghiu a declarat că, nu își dorește această funcție, chiar dacă nu îl vrea pe Cătălin Predoiu ca premier.

”Nu cred că un prim ministru în persoana mea ar fi cel mai potrivit. Nu este momentul Alina Gorghiu premier. Primul ministru pe care PNL îl va prezenta publiculuui, undeva la inceputul acestei toamne, va fi decis. Avem idei, avem discuții, avem propuneri. Oricat as vrea să avansez un nume acum, nu o pot face pentru ca nu avem nicodiscutie certă cu privire la această personă”, a mai spus șefa liberarilor.