Evenimentul Zilei > Actualitate > DRAMĂ în viaţa designerului Cătălin Botezatu. „Sper să nu fie pentru ultima oară”
DRAMĂ în viaţa designerului Cătălin Botezatu. „Sper să nu fie pentru ultima oară”

DRAMĂ în viaţa designerului Cătălin Botezatu. „Sper să nu fie pentru ultima oară”

Cunoscutul designer, Cătălin Botezatu este foarte afectat de situaţia critică de sănătate prin care trece Zina Dumitrescu. În vârstă de 82 de ani, celebra creatoare de modă este internată de mai mulţi ani la un azil din localitatea Ghermăneşti. Din cauza bolilor pe care le are, Zina Dumitrescu a slăbit mai mult de 10 kilograme într-un timp relativ scurt.

"E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos… În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă", a declarat Cătălin Botezatu, potrivit romaniatv.ro

"Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și…sper să nu fie pentru ultima oară”, a mai spus Cătălin Botezatu.