Evenimentul Zilei > Monden > Cât de rău a decăzut Irinel Columbeanu! S-a aflat: Mai rău ca ultimii săraci din ghetouri…
Cât de rău a decăzut Irinel Columbeanu! S-a aflat: Mai rău ca ultimii săraci din ghetouri…

Cât de rău a decăzut Irinel Columbeanu! S-a aflat: Mai rău ca ultimii săraci din ghetouri…

Dacă înainte era unul dintre cei mai bogați oameni din România, iată că acum Irinel Columbeanu riscă să rămână fără apă caldă.

„Clipe delicate pentru afaceristul Irinel Columbeanu (62 de ani), care figurează cu o datorie de 1.800 de lei la întreţinere şi riscă să îi fie “tăiată” apa din luna mai. Dacă Moni, fosta soţie, avea şofer la scara vilei de 400.000 de euro, Oana, iubita lui Iri, se plimbă cu o maşină veche şi se înghesuie cu el în două camere de bloc.

Din toamna anului trecut, Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie în Cartierul Cosmopolis, aflat în apropierea Bucureştiului, alături de Oana, iubita mai tinerică decât el. Afaceristul şi-a închiriat un apartament cu două camere şi şi-a cumpărat un Opel la mâna a doua, situaţie oarecum stânjenitoare pentru un afacerist care în 2007 figura în topul bogătaşilor cu o avere de 70 de milioane de euro. Din cauza datoriilor la bănci, acestuia i-au fost executate toate bunurile, inclusiv vila de la Izorani, estimată la aproximativ 400.000 de euro”, potrivit click.ro.

Irinel Columbeanu își joacă ultima carte. Ultima sa decizie spune tot

Chiar dacă s-au despărțit de mult timp, se pare că Irinel și Monica încă mai au lucruri neterminate.

Recent, Irinel Columbeanu a cerut insolvența firmei pe care Monica Gabor o deține în România. Din cauza unor datorii uriașe pe care societatea comercială a Monicăi Gabor le avea către Irinel Columbeanu, acesta a solicitat în instanță falimentul și scoaterea la licitație a bunurilor deținute de firmă.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF Insolvency SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii. Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au decis magistrați în acest caz.

Se pare că, în prezent, stilul de viață al lui Irinel a trecut de la bogăție și opulență, la unul sărăcăcios. Acesta locuiește în chirie, într-un apartament cu două camere, dintr-un centru rezidențial din București, are o mașină la mâna a doua și nu și-a mai plătit chiria de șase luni.

Necazurile lui Columbeanu au început după ce a pierdut un proces cu o bancă ce i-a acordat un împrumut de şapte milioane de euro. Executorii i-au luat atunci aproximativ 170.000 de metri pătraţi de teren din Ciolpani, la 30 de kilometri de Bucureşti, în contul creditelor restante.