Evenimentul Zilei > Monden > Cât cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru un spectacol de o oră
Cât cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru un spectacol de o oră

Cât cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru un spectacol de o oră

Cei doi actori formează un cuplu de succes pe scenă de peste 30 de ani. Romică Țociu a explicat de ce nu s-au certat niciodată de la bani, dar și de ce nu au mai fost văzuți împreună în ultima perioadă.

Romică Ţociu şi Cornel Palade au un tarif de 3.000 de euro pentru un show de o oră. Au existat însă și momente când nu au cerut niciun ban, după cum a precizat Romică Țociu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Nu luăm 3.000 de euro pe două ore, luăm 3.000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuie uitați. Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de nici unele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie. Apoi, am ajuns și noi cine am ajuns și ei și-au căsătorit copiii. Cum era să cer bani unor oameni care, atunci, fără niciun gând și fără să insiști, s-au pus în slujba ta? Și, de foarte multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani”, a declarat Romică Țociu.

Cum se împart banii

El a dezvăluit și cum se împart banii între el și Cornel Palade și spune că nu au avut niciodată discuții pe această temă. „Nu ne-am certat niciodată de la bani pentru că am vorbit de la început.

Tot ce se face, se împarte. Indiferent ce muncă face fiecare. Nu contează cine aduce spectacolul sau cine scrie textele. Niciodată nu ne-am certat de la nimic”, a mai spus Romică Ţociu.

Nu s-au certat

În ultima vreme au apărut tot mai multe zvonuri despre faptul că artiștii nu mai colaborează, dar Romică Țociu spune că nimic nu este adevărat.

„Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva! două ediții la rând. De aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este așa. La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți.

Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade. Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși”, a spus Romică Ţociu, potrivit romaniatv.net.