Evenimentul Zilei > Monden > Probleme între Romică Ţociu şi Cornel Palade. De ce s-au separat cei doi. „Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă”
Probleme între Romică Ţociu şi Cornel Palade. De ce s-au separat cei doi. „Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă”

Probleme între Romică Ţociu şi Cornel Palade. De ce s-au separat cei doi. „Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă”

Romică Țociu și Cornel Palade nu sunt doar colegi de scenă, ci și prieteni. Cu toate astea, ei au luat-o pe drumuri separate din cauza proiectelor. Fiecare a ales ce crede că este mai bine pentru el.

Romică Țociu și Cornel Palade îşi încântă publicul încă din anii ‘90, iar relația lor de prietenie a reușit să reziste de fiecare dată. Cu toate acestea, cei doi s-au despărţit pentru o bună perioadă de timp din cauza proiectelor.

Cornel Palade a ales să meargă în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar fără colegul de scenă, Romică Țociu. Cei doi sunt implicați în proiecte diferite, iar ele s-au suprapus și nu au putut să mai formeze o echipă.

„Nu m-am dus cu Cornel în Dominicană pentru că am fost la Splash până acum o săptămână. Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă…”, a declarat Romică Ţociu.

Cu toate astea, Romică Ţociu a precizat că are foarte mare încredere în prietenul său: „Încrederea la noi merge până la capăt. La noi n-au fost niciodată situații când n-am avut încredere unul în celălalt. Vorbesc cei 33 de ani. Alții nu stau căsătoriți atâta!”.

Sursă Youtube

Scandal la Pro TV

Scandalurile au început să aibă loc în Republica Dominicană, deși cei 12 concurenți au ajuns abia de o săptămână. Vedetele încearcă să supraviețuiască în show, iar tensiunea a atins cote maxime.

Primul scandal al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de pe Pro TV, ar fi avut loc din cauza unei neînțelegeri dintre o fată și un băiat care au intrat în competiție. Se pare că Giani Kiriță, fotbalistul de la Dinamo, și Bia Khalifa, prima femeie din România care s-a îmbogățit după ce și-a făcut OnlyFans, au ajuns la cuțite.

Ea nu a mai așteptat să ajungă la vestiar și s-a dezbrăcat de față cu toți ceilalți colegi ai săi. Acest gest l-a enervat pe Giani Kirita și i-a explicat că nu este moral să facă așa ceva. Dinamovistul a considerat că atitudinea colegei sale este total deplasată, potrivit Fanatik.

Și Adela Popescu a întâmpinat dificultăți în timpul show-ului. „Fraților, voi știți că eu mănânc orice. Nu mi-am imaginat niciodată că există mâncare comestibilă… Adică mâncare care nu te omoară, pe care nu doar să nu dorești s-o mănânci… Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea.”.