Evenimentul Zilei > Actualitate > Romică Țociu în ipostaze inexplicabile! Au apărut imagini cu actorul dezbrăcat, chiar astăzi când fiica lui a trecut printr-un eveniment important
Romică Țociu în ipostaze inexplicabile! Au apărut imagini cu actorul dezbrăcat, chiar astăzi când fiica lui a trecut printr-un eveniment important

Romică Țociu în ipostaze inexplicabile! Au apărut imagini cu actorul dezbrăcat, chiar astăzi când fiica lui a trecut printr-un eveniment important

Îndrăgitul actor, Romică Țociu, s-a bucurat astăzi cu lacrimi în ochi văzându-și fiica pe lista elevilor care au promovat examenul de Evaluare Națională. Daria Țociu a luat o nota finala onorabila, însă imaginile care au apărut cu actorul la scurt timp după acest eveniment au devenit virale!

Fiica umoristului a promovat primul examen important din viața ei, iar Romică Țociu nu-și mai încape în cămașă de fericire. La propriu, dacă e să ne luăm după fotografiile realizate în urmă cu mai bine de 13 ani, când Daria abia începuse să facă primii pași.

De emoție, de căldură sau de extaz, Țociu a pozat alături de micuța Daria fără cămașă pe el, lăsându-se imortalizat într-o ipostază neobișnuită pentru o persoană publică. Cert este că imaginile reflectă bucuria pe care o trăia văzându-și fiica.

Fotografiile au fost realizate de unul dintre pionierii fotoreportajelor din România, Gabriel Miron.

Adolescenta a absolvit Scoala Gimnaziala nr 56 din Capitala, iar la proba de Limba Romana a obtinut 9.35, iar la Matematica, 7.25. Nota finala, 8.30.

”Nu stiu spre ce liceu vrea sa se indrepte, dar are mai multe optiuni, probabil va da la Mihai Viteazul sau Iulia Hasdeu. Am vorbit cu ea, mi-a facut bine la examen. Spune ca a fost usor. Este increzatoare, le-a dat genul epic. La romana, geografie si istorie ma mai pricep si eu, la matematica nu. Palade numara banii! Daria invata bine, la ultima simulare a luat 9,20”, a declarat Romica Tociu pentru Click! inainte de examene.