Evenimentul Zilei > Actualitate > Căsătorii la Poarta Sărutului
Căsătorii la Poarta Sărutului

Căsătorii la Poarta Sărutului

La cumpăna dintre ani se vor oficializa și anul acesta celebrele căsătorii la Poarta Sărutului din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu. Comparativ cu anul trecut, când au fost oficializate 15 căsătorii, anul acesta s-au înscris puțin mai mult de jumătate.

Primarul municipiului Târgu Jiu a declarat pentru EVZ că opt cupluri au depus în termen documentele pentru a putea să se căsătorească în noaptea dintre ani. „Anul acesta, pe lângă cele trei cupluri de pe raza județului Dolj, vor fi și cupluri din București, Dolj, Argeș, Olt și Timiș, câte un cuplu din fiecare județ. Anul trecut am oficiat pentru prima dată aceste căsătorii și voi oficia ceremonia și anul acesta.

După concertul din Piața Prefecturii voi merge la Poarta Sărutului pentru a oficializa căsătoria celor opt cupluri. Pentru mine este unul dintre cele mai frumoase și importante momente. Din informațiile pe care le avem, majoritatea celor care s-au căsătorit la Poarta Sărutuluiau rămas pe toată perioada vieții împreună. Această ceremonie este un alt mijloc de promovare a operelor brâncușiene ”, a declarat pentru EVZ Romanescu Marcel Laurențiu, primarul din Târgu Jiu. Primăria va oferi în dar noilor familii câte un buchet de flori și un tort.