Fosta nevastă a lui Irinel Columbeanu ar fi făcut pasul cel mare în vara anului 2019, însă abia acum s-a aflat despre această nuntă misterioasă, pe care diferite surse par să o valideze, scrie Stirimondene.

La începutul anului 2020, chiar tatăl Monicăi era cel care le-a dat această veste, fără să vrea ce-i drept, jurnaliștilor.

„Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, spunea tatăl fostului manechin.

Din câte se pare Monica ar fi foarte fericită alături de omul de afaceri chinez dacă au făcut acest pas încă de anul trecut, în secret, fără să spună nimănui despre marele eveniment.


În America, împreună cu Monica se află și fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, Irinuca. După ce ani la rândul s-au certat pe custodia fetiței, Irinel și-a dat acordul să se dezvolte în America, dat fiind că situația lui financiară este mai proastă acum, iar Monica are mai multe resurse financiare.