Evenimentul Zilei > Actualitate > Casa Regală, în pericol! Îl va denunţa Ghislaine Maxwell pe Prințul Andrew?
Casa Regală, în pericol! Îl va denunţa Ghislaine Maxwell pe Prințul Andrew?

Casa Regală, în pericol! Îl va denunţa Ghislaine Maxwell pe Prințul Andrew?

Ghislaine Maxwell „știe totul” și „va da nume”, spune un fost colaborator al lui Jeffrey Epstein.

Presupunând că Ghislaine Maxwell nu se gândeşte la sinucidere în celula ei, aşa cum a procedat Jeffrey Epstein, şi că va fi urmărită 24 din 24 de ore, aceasta va „da numele” tuturor celor care au beneficiat de serviciile miliardarului-pedofil și „va coopera pe deplin”.

Potrivit unui fost asociat al lui Jeffrey Epstein, fostul angajator al miliardarului, Steven Hoffenberg ar fi declarat celor de la FBI  că Maxwell „știe totul” și că „va coopera pe deplin” cu anchetatorii.

În plus, prințul Andrew, care a stat departe până acum de acest scandal, respingând prin vocea avocaţilor legăturile controversate cu Epstein şi Maxwell, este „printre cei care sunt foarte îngrijorați” de ceea ce ar putea dezvălui Ghislaine.

„Va coopera și va fi foarte important tot ceea ce va spune. Andrew este cu siguranță îngrijorat” , a spus Hoffenberg.

Arestarea lui Maxwell să fiori reci Casei Regale şi  prințului Andrew

Potrivit celor apropiaţi anchetei, se sugerează că Maxwell se confruntă cu vreo 35 de ani în spatele gratiilor  și poate solicita o înțelegere.

Maxwell ar putea ajunge la MCC din New York – aceeași închisoare în care Jeffrey Epstein s-a sinucis. Avocatul interimar Audrey Strauss din Manhattan, în cadrul unei conferințe de presă a anunțat acuzațiile care i se aduc clientei sale. Procurorii au spus că Maxwell l-a ajutat Epstein să ademenească fete de 14 ani pentru relații intime din 1994 până în 1997.

Maxwell a fost arestată în New Hampshire de FBI

Se spune că prietena și confidenta lui Jeffrey Epstein l-a ajutat cu fete adolescente să întreţină relaţii intime cu oameni bogați și puternici. În rechizitoriul lui Maxwell se precizează: „ … a ajutat, facilitat și a contribuit la abuzurile lui Jeffrey Epstein asupra fetelor minore, printre altele ajutându-l să recruteze, să pregătească și, în cele din urmă, să abuzeze victimele …” și că „Victimele aveau abia 14 ani” .

Ghislaine a fost acuzată de trei femei că a procurat și instruit fete tinere pentru a efectua masaje și să întreţină relaţii intime cu Epstein și asociații săi.

Virginia Giuffre (fostă Virginia Roberts), una dintre presupusele victime ale lui Epstein, a declarat într-un proces civil că Maxwell a „recrutat-o şi a fost forțată să întreţină relaţii intime cu Epstein și prietenii săi puternici, inclusiv prințul Andrew” .

Giuffre susține că Maxwell a pregătit-o în cele din urmă cum să facă „masaje” pe placul lui Epstein, care a implicat apoi şi relaţii intime și, în esență, prostituție.

Atunci când Maxwell a negat în mod public acuzațiile și a numit-o pe Giuffre mincinoasă în 2015, acesta i-a oferit posibilitatea de a merge în instanța federală și de a depune o plângere pentru defăimare, scrie dailymail.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: