Evenimentul ZileiSocialCasa Regală, lovită în plin de molimă! Prinţul şi soţia au COVID-19. Toată Curtea a intrat în izolare

Casa Regală, lovită în plin de molimă! Prinţul şi soţia au COVID-19. Toată Curtea a intrat în izolare

Casa Regală, lovită în plin de molimă! Prinţul şi soţia au COVID-19. Toată Curtea a intrat în izolare
Prinţul Carl Philip al Suediei (41 de ani) şi soţia sa, prinţesa Sofia (35 de ani), au fost depistaţi pozitiv la testul pentru COVID-19, a anunţat curtea regală suedeză.

Autoritățile de la Stockholm anunță că prințul Carl Philip și prințesa Sophia au fost diagnosticați cu Covid-19.

Prințul Carl Philip și soția lui, prințesa Sofia, au fost diagnosticați cu COVID-19.  Aceștia se confruntă cu simptome ușoare și „se simt bine în aceste circumstanțe”, se arată în mesaj, potrivit hellomagazine.

Cuplul principar, care prezintă simptome uşoare de gripă, a intrat în carantină, iar cei doi fii ai acestora sunt în autoizolare. Ca urmare a acestui diagnostic, vor fi testați pentru coronavirus și regele Carl Gustaf, care are 74 de ani, regina Silvia, precum și prințesa moștenitoare Victoria și soțul ei.

Nu se știe deocamdată cum s-a infectat cuplul princiar

Medicul de familie al regelui Carl al XVI-lea Gustaf caută în prezent să depisteze cu a fost posibil să se infecteze cei doi regali. Alți membri ai familiei regale suedeze, inclusiv regele, regina Silvia, prințesa moștenitoare Victoria și prințul Daniel, vor fi testați pentru a constata dacă deja au contactat virusul ucigaş. Deocamdată sunt cu toţii în izolare.

De la începutul pandemiei de coronavirus, Suedia a raportat peste 230.000 de cazuri de infectare cu virusul chinez și aproximativ 6500 de decese. Recent, țara scandinavă și-a anunțat însă disponibilitatea de a primi pacienți infectați cu coronavirus, aflați în stare gravă, din întreaga Europa.

Prințul Carl Philip, în vârstă de 41 de ani, era menționat într-un top al celor mai sexy membri ai familiilor regale

Printre finaliştii incluşi de revista „People” pe lista celor mai sexy principi se află prinţul Carl Philip al Suediei, în vârstă de 41 de ani, prinţul Felix al Luxemburgului, 36 de ani, şi prinţul Abdul Mateen din Brunei, în vârstă de 29 de ani.

Prinţul Carl Philip, duce de Varmland, este al doilea copil şi singurul fiu al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Născut Prinţ Moştenitor al Suediei, el a deţinut acest titlu şi prima poziţie în ordinea succesiunii la tron timp de şapte luni, până la schimbarea Legii Succesiunii, prin introducerea sistemului primogeniturii absolute. De atunci, el a pierdut prima poziţie în favoarea surorii sale mai mari, Victoria, care a devenit Prinţesă Moştenitoare.


Accesează: