Evenimentul Zilei > Social > Casa Națională de Pensii Publice, despre plata pensiilor. Vești bune
Casa Națională de Pensii Publice, despre plata pensiilor. Vești bune

Casa Națională de Pensii Publice, despre plata pensiilor. Vești bune

Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) a anunţat că nu există întârzieri în ceea ce priveşte plata pensiilor aferente lunii ianuarie pentru toate categoriile de beneficiari.

Casa Națională de Pensii Publice  anunţă că niciun talon de pensie nu a fost tipărit sau retipărit greşit. Dimpotrivă totul este în regulă, „ne aflăm în graficul normal de plată al pensiilor către beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor prin Compania Naţională Poşta Română. Dar şi pentru beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor în cont curent, potrivit convenţiilor în vigoare”, precizează şeful CNPP în comunicat.

Cu privire la pensiile speciale acordate conform legislaţiei în vigoare, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 226/2020, nu s-a schimbat nimic.

Casa Națională de Pensii – plata pensiilor

„Ținând cont de zvonurile apărute în spațiul public, cu privire la plata pensiilor aferente lunii ianuarie a.c., facem următoarele precizări:
– Niciun talon de pensie nu a fost tipărit sau retipărit greșit, ba dimpotrivă ne aflăm în graficul normal de plată al pensiilor cu privire la beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor prin Compania Națională Poșta Română dar și beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor în cont curent, potrivit convențiilor în vigoare.
– Cu privire la pensiile speciale acordate conform legislației în vigoare, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 226/2020, privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, ordonanță care implică neactualizarea cu rata medie a inflației pentru un număr de 4603 beneficiari, taloanele de pensie au fost tipărite la valoarea aferentă lunii decembrie.
– Facem precizarea că, nici pentru aceste categorii de pensii speciale, nu există nicio întârziere cu privire la termenul de plată a lor către beneficiari,  se arată în comunicatul postat recent pe contul oficial de Facebook al Casei Naţionale de Pensii Publice.
Casa Naţională de Pensii Publice plata pensiilor