Casa lui Sergiu Nicolaescu, scoasă la vânzare contra unei sume uriașe. Se acceptă și plata în Bitcoin

Casa lui Sergiu Nicolaescu, scoasă la vânzare contra unei sume uriașe. Se acceptă și plata în Bitcoin Sergiu Nicolaescu. Sursa foto: arhiva EVZ

Locuința regretatului regizor și actor Sergiu Nicolaescu a fost pusă la vânzare, iar prețul acesteia nu este unul deloc mic. De altfel, agenția imobiliară care intermediază tranzacția a anunțat că acceptă și plata în Bitcoin.

În total, Sergiu Nicolaescu a deținut trei imobile, după moartea sa lâsând în urmă o avere considerabilă, printre care și mai multe obiecte de artă.

Locuința lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare

După nouă ani de la moartea cunoscutului regizor, apartamentul lui din Dorobanți, situat în apropiere de sediul TVR, a fost pus la vânzare, iar pentru un metru pătrat din locuință cumpărătorul va avea de achitat peste 4.000 de euro.

Imobilul se află în proximitatea unor școli, licee, ambasade, restaurante și cafenele și dispune de 212 metri pătrați. Apartamentul se află la etajul al doilea și este compus din living, o cameră pentru relaxare, hol, două dormitoare, două băi și o bucătărie. Cumpărătorul va beneficia și de un garaj amplasat la parterul clădirii, iar prețul total al locuinței este de 930.000 de euro, respectiv 47,27 criptomonede Bitcoin.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Cancan.ro

După moartea lui Sergiu Nicolaescu, proprietatea a fost deținută de sora regizorului, Iolanda Nicolaescu, care a murit și ea în anul 2017. În baza unei înțelegeri prealabile între sora lui Sergiu Nicolaescu și fosta lui soție Dana, apartamentul a revenit celei din urmă, dat fiind că Iolanda Nicolaescu nu avea copii.

Conflict între Iolanda Nicolaescu și fosta soție a lui Sergiu Nicolaescu

Iolanda Nicolaescu, sora regizorului Sergiu Nicolaescu, a susținut că Dana Nicolaescu, văduva marelui regizor, a adus prejudicii grave memoriei artistului. Iolanda a mai acuzat-o pe soția fratelui său că nu i-a respectat dorințele lăsate cu limbă de moarte. Ulterior, cele două femei s-au împăcat și au avut o relație foarte bună până la moartea Iolandei, care a sucombat în anul 2017.

„Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, a declarat Iolanda Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu a fost incinerat

Dana Nicolaescu, văduva marelui regizor s-a prevalat de calitatea de unic moștenitor testamentar cu titlu universal și s-a angajat în executarea unei presupuse ultime dorințe a defunctului, și anume aceea de a fi incinerat. Ea a ales să se supună, cu bună – credință, voinței soției fratelui său”, se arată în documentele devenite publice.

Sergiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie 2013 la spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie. El a fost operat de peritonită. Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu a căzut în timp ce se îndrepta spre garajul său, suferind un traumatism toracic. Regizorul a decedat la ora 8:20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, conform Cancan.