Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au bătut pe averea lui Sergiu Nicolaescu! Amănunte de-a dreptul uluitoare ies la iveală!
S-au bătut pe averea lui Sergiu Nicolaescu! Amănunte de-a dreptul uluitoare ies la iveală!

S-au bătut pe averea lui Sergiu Nicolaescu! Amănunte de-a dreptul uluitoare ies la iveală!

Nu doar averea lui Sergiu Nicolaescu a fost mărul discordiei dintre sora și văduva acestuia. Documete bombă scot la iveală disputa pe care sora decedată a regizorului și văduva acestuia au purtat-o de-a lungul anilor.

Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu care a murit anul trecut, a susținut că Dana Nicolaescu, văduva marelui regizor, a adus prejudicii grave memoriei artistului. Iolanda a mai acuzat-o pe soția fratelui său că nu i-a respectat dorințele lăsate cu limbă de moarte.

Dana Nicolaescu, văduva marelui regizor s-a prevalat de calitatea de unic moștenitor testamentar cu titlu universal și s-a angajat în executarea unei presupuse ultime dorințe a defunctului și anume, aceea de a fi incinerat. Ea a ales să se supună, cu bună – credință, voinței soției fratelui său”, se arată în documente.

Prin cererea de chemare în judecată înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 B_____ ști sub nr. xxxxx /299/ 03 .0 4 .2013 , reclamanta NICOL_____ M____ – IOL A___ , cu domiciliul în municipiul B_____ ști , ___________________________. 21 , ______________, și cu domiciliul procesual ales la Cabinetul de Avocat F_____ C_________ din municipiul București, ____________________.6, ___________, ___________, sector 3 , în contradictoriu cu pârâta NICOL_____ G_______ – D______ , cu domiciliul în municipiul București, ___________________________. 21 , ______________, și cu domiciliul procesual ales la

 

Cabinetul de Avocat P________ L____ din municipiul București, _________________________, nr.25, ______________, a solicitat :

 

revocarea judiciară a testamentului autentificat sub nr. 313 din 12 februarie 2008 de Biroul

 

Notarului Public M_____ E____ pentru neexecutarea sarcinii prevăzută față de pârâtă în calitate de legatară universală, precum și pentru injurii grave aduse memoriei testatorului;(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

 

anularea certificatului de moștenitor emis în favoarea pârâtei în baza testamentului anterior revocat.

 

În motivare , în esență, reclamanta arată că are calitatea de soră a defunctului său frate, Nicol_____ S_____ –F_____ ( decedat la data de 03.01.2013, cu ultimul domiciliu în municipiul B_____ ști , ___________________________. 21 , sector 1 ).

Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, a declarat Iolanda Nicolaescu.

Ulterior, cele două femei s-au împăcat și au avut o relație foarte bună, până la moartea Iolandei care a avut loc în anul 2017.

Sergiu Nicolaescu a murit, pe 3 ianuarie 2013, la Spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie. El a fost operat de peritonită. Regizorul a decedat la ora 8:20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe. Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu a căzut în timp ce se îndrepta spre garajul său. El a suferit un traumatism toracic.