Evenimentul Zilei > Social > Cui îi revine AVEREA surorii lui SERGIU NICOLAESCU? Înţelegerile au fost făcute acum mult TIMP
Cui îi revine AVEREA surorii lui SERGIU NICOLAESCU? Înţelegerile au fost făcute acum mult TIMP

Cui îi revine AVEREA surorii lui SERGIU NICOLAESCU? Înţelegerile au fost făcute acum mult TIMP

Sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu a murit la vârsta de 90 de ani şi nu a avut copii sau rude apropiate. Averea ei va ajunge însă la soţia lui Sergiu Nicolaescu.

Un subiect foarte dezbătut în ultima perioadă este averea din familia Nicolaescu. Averea surorii regizorului a rămas „în aer”, deoarece aceasta nu era căsătorită şi nici copii nu avea.

Nu se ştia cui îi va reveni moştenirea, dar recent s-au descoperit anumite înţelegeri făcute în familia Nicolaescu.

După moartea regizorului, în familie a avut loc o ceartă pe avere, dar conflictul s-a stins după ce Dana şi Iolanda Nicolaescu au semnat un contract de vânzare-cumpărare, prin care apartamentul i-a revenit fostei soţii a regizorului.

Iolanda Nicolaescu nu a fost căsătorită şi nu a avut copii, iar singura ei avere a fost apartamentul din vila din nordul Capitalei, scrie cancan.ro.

“De când ne-am împăcat, Dana se poartă foarte frumos cu mine. Îmi cumpăra de toate şi îmi dă lunar 1.500 de lei. Pe mine nu mă interesează averea, ci doar să fie alături de mine până închid ochii“, spunea Iolanda Nicolaescu.