Evenimentul Zilei > Social > Casă de amanet jefuită în plină zi
Casă de amanet jefuită în plină zi

Casă de amanet jefuită în plină zi

O casă de amanet din Sectorul 2 al Capitalei a fost jefuită ziua în amiaza mare. Hoții au furat de acolo bani și mai multe obiecte de preț.

„Astăzi, în jurul orei 12,40, printr-un apel la 112, a fost sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale de tip amanet, pe raza sectorului 2, unde au ameninţat angajata, au imobilizat-o, după care au sustras o sumă de bani şi mai multe bunuri” a transmis Poliția Capitalei printr-un comunicat.

La venirea poliției, vânzătoarea a relatat că a fost atacată de mai multe persoane cu un aparat cu electroșocuri și apoi a fost încatușată.

La fata locului au ajuns de urgență polițiști ai Secției 7  din zona Teiul Doamnei, precum și un echipaj de prim ajutor. Angajata a fost eleberată din cătușe, iar apoi a fost examinată din punct de vedere medical.

A fost declanșată cercetarea la fața locului. Cercetările sunt efectuate de angajații Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: