Primarul orașului, Dee Margo, a declarat pentru CNN că în urma împușcăturilor au decedat mai multe persoane.. Departamentul de Poliție El Paso a declarat că scena din jurul mall-ului Cielo Vista a rămas activă.
„Avem mai multe rapoarte despre trageri multiple … poliția îl caută pe autorul atacului pe o zonă extinsă”, a scris departamentul de Poliție pe Twitter.

La fața locului se află inclusiv polițiștie, trupe de stat și mai multe agenții federale, inclusiv agenți de securitate internă și patrulare de frontieră.

Un martor a spus că a văzut cel puțin o persoană în interiorul magazinului împușcată în cap, precum și mai mulți cumpărători cu hainele pline de sânge.

Magazinele din mall-ul situat în apropiere au fost, de asemenea, închise în timp ce polițiștii au făcut apel la populaţie să stea la distanță de zopna afectată.

În SUA astfel de atacuri armate au loc în dese rînduri. Cu numai cîteva zile în urmă două persoane au fost ucise şi un poliţist a fost rănit într-un supermarket al aceluiaşi lanţ comercial în statul Mississippi.

Cu o săptămână în urmă, trei persoane între care un băiat de şase ani, au fost ucise când un atacator de 19 ani a deschis focul la un festival gastronomic la Gilroy, în California, la sud de San Francisco.

Te-ar putea interesa și: