Polițistul se afla singur în mașina de serviciu, când a fost lovit de o autoutilitară al cărui șofer nu a acordat prioritate de trecere, la intersecția dintre DJ 581 cu DC 75, la ieșire din localitatea Lupac, județul Caraș Severin. După cum informează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru, poliţistul se deplasa spre Oraviţa. El era în misiune, urmând să participe la supravegherea zonei de graniţă, împreună cu poliţiştii de frontieră, în baza parteneriatului existent între cele două structuri ale MAI.

„O autoutilitară condusă de un bărbat de 62 de ani care ieșea de pe DC 75 nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale de poliție condusă  de un polițist din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița, aflat în misiune, care se deplasa din direcția Reșița către Oravița, intrând în coliziune laterală dreapta spate cu aceasta. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a agentului de poliție, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis reprezentanta Poliției.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Radio Reșița

Te-ar putea interesa și: