Evenimentul Zilei > Actualitate > Carantină cu scandal la Piatra Neamț! Și-a adus aminte de un conflict mai vechi cu soacra
Carantină cu scandal la Piatra Neamț! Și-a adus aminte de un conflict mai vechi cu soacra

Carantină cu scandal la Piatra Neamț! Și-a adus aminte de un conflict mai vechi cu soacra

Polițiștii din Piatra Neamț au fost chemați să intervină de urgență la un centru de carantină, unde un bărbat s-a aruncat de pe geam, de la etajul unu.

Bărbatul care are 35 de ani a fost găsit rănit, acuzând dureri în zona picioarelor. Transportat de urgență la spital, medicii au constatat că acesta a suferit fracturi la membrele inferioare.

Oamenii legii spun că bărbatul a consumat alcool și că în ziua de marți au mai fost sesizați în legătură cu această persoană. O femeie din Piatra Neamț a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei, care se afla sub influența alcoolului, face scandal la poarta casei și forțează intrarea în curte. ”Femeia ne-a sesizat că omul ar fi trebuit să fie în carantină și el este deja pe străzi. Am intervenit la fața locului și l-am dus înapoi la centru de carantină. Ulterior. bărbatul s-a aruncat pe geam”, a spus un polițist.

Cetățeanul romn s-a întors în România în data de 18 martie și a fost plasat în carantină obligatorie pentru o durată de 14 zile.