Este vorba despre un interlop periculos, acuzat de înșelătorie, ce a reușit să fugă din România în urmă cu mai bine de 12 ani pentru a evita închisoarea.

Romeo Ursu este unul dintre „norocoșii” interlopi ce au putut fenta justiția din România pentru a scăpa „basma curată” și a nu servi timpul de după gratii pe care l-ar fi meritat, de fapt.

Poreclit „Boenică”, interlopul a fugit din țară de mai bine de 12 ani și trăiește liniștit în Iordania, într-un lux la care majoritatea românilor pot doar visa.

Romeo Ursu, zis Boenică, a fost dat în urmărire în 2008, după ce a fost pus sub acuzare într-o rețea de escrocherii imobiliare. 12 ani, fotografia acestuia a apărut pe lista „Most Wanted” a Poliției Române. Deși toată lumea știa unde e, având în vedere că posta pe rețele de socializare imagini cu paradisul în care locuiește, interlopul a stat liniștit în Iordania, pentru că se pare că nimeni nu l-ar fi deranjat.

Ultima sa postare de pe rețelele de socializare demonstrează neputința sistemului din România. Interlopul le dă peste nas autorităților române, deoarece din acest moment este un om liber.

Reomeo Ursu poate sta și mai relaxat acum, având în vedere că executarea pedepsei s-a prescris, deci se poate considera un om liber, cum el însuși a scris pe pagina sa de Facebook.

Acesta era căutat pentru fapte de înșelăciune cu privire la escrocherii imobiliare, iar numele său a mai fost în trecut și într-un dosar de falsificare de carduri.

Cel mai probabil, Romeo nu se va întoarce în țară prea curând, întrucât în Iordania duce o viață prea dulce pentru a renunța la ea. Împreună cu familia sa, acesta locuiește pe un domeniu de lux, cu o curte foarte generoasă unde își poate desfășura toate activitățile și parca bolizii de lux.