Evenimentul Zilei > Social > Capii bandei de români care au fugit de la un restaurant fără să plătească, identificaţi de poliţia din Spania
Capii bandei de români care au fugit de la un restaurant fără să plătească, identificaţi de poliţia din Spania

Capii bandei de români care au fugit de la un restaurant fără să plătească, identificaţi de poliţia din Spania

Autoritățile din Spania au doi dintre capii bandei de români care au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească datorită actelor de identitate prezentate în momentul în care au dat avansurile pentru petreceri, însă nu au făcut publice numele lor.

Cetățenii români ar fi avut ultimul domiciliu cunoscut în oraşul Ponferrada, din provincia Leon (nord-vestul Spaniei), însă ar fi fugit după ce faptele lor au atras atenţia presei.

Forţele de ordine îi caută în prezent şi analizează dacă îi poate acuza de vreo infracţiune. Proprietarul unuia dintre restaurantele jefuite a denunţat încălcarea contractului, ceea ce înseamnă că poate deschide un proces civil. Dacă se dovedeşte, însă, că românii au acţionat cu intenţia expresă de a înşela, pot fi acuzaţi de fraudă, scrie News.ro. 

120 de români au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească consumația. Paguba pentru micul restaurant din Bembibre, provincia Leon, se ridică la 2000 de euro. Proprietara restaurantului a spus că este sigură că cei care au păgubit-o erau români pentru că a văzut buletinul unuia dintre ei pe care scria România și apăreau culorile roșu, galben și albastru.

Românii au spus că sărbătoresc un botez, așa că au intrat în restaurant, au comandat apă, sucuri, mâncare și 30 de sticle de whisky. După ce au terminat, cu toții au fugit către mașinile din parcare. Ospătarii au încercat să îi oprească, dar românii au amenințat că dau cu mașinile peste ei.