UPDATE:

În urmă cu patru ani, bărbatul împușcat de polițiști a fost autorul unui eveniment șocant. Despre acest lucru evz.ro a publicat articolul „ Un accident şocant a avut loc în această dimineaţă în centrul Capitalei. Un şofer a intrat cu maşina în gardul Guvernului”, în care se precizează faptul că bărbatul împușcat se numește Alexandru și a fost autorul acestui incident șocant.

„Acest bărbat a fost dus la sediul Poliţiei. Nici jandarmii nu ştiu foarte clar dacă este în deplinătatea facultăţilor mintale. Bărbatul a fost relativ calm la început, dar când am încercat să aflăm din ce motive a intrat în gardul de lângă sediul Guvernului, ne-a spus că este un manifest cu privire la ameninţările teroriste asupra România. Şi-a strigat numele. Îl cheamă Alexandru. Este asistent la un alt post de televiziune”, potrivit evz.ro

 

————————————————————————————————————————————————————–

Tânărul împușcat de polițiști a murit la spital, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața.

Potrivit unui comunicat emis de Secția 5 de Poliție,  tragicul eveniment s-a produs cupă o altercație intre tânăr și un echipaj de polițiști.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbracat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, care, după câteva minute, l-au localizat pe bărbat.

Din primele date a rezultat ca la vederea polițiștilor bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind, a comunicat Poliția. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliției, potrivit antena3.ro