Evenimentul Zilei > International > Cântărețul Seal și actrița Heidi Klum, din nou la tribunal. Care este acum mărul discordiei?
Cântărețul Seal și actrița Heidi Klum, din nou la tribunal. Care este acum mărul discordiei?

Cântărețul Seal și actrița Heidi Klum, din nou la tribunal. Care este acum mărul discordiei?

După șase ani de la divorțul lor, compozitorul și cântărețul britanic Seal și actrița Heidi Klum au ajuns, din nou, în instanță. De data aceasta au apărut probleme legate de copii.

Celebra actriță a fost dată în judecată de fostul soț din cauza copiilor. Ea dorește să se mute cu micuții în Germania. Seal nu este de acord, având în vedere numărul de infecții cu noul coronavirus. El a afirmat că Germania este, în prezent, un „focar de COVID-19”.

Această ceartă o întrece pe cea din momentul divorțului!

Fostul cuplu a avut o discuţie înflăcărată legată de plecarea fotomodelului în Germania împreună cu copiii acestora, cu prilejul începerii emisiunii „Next Top Model”, la care actrița vrea să participe.

Seal și Heidi au împreună 4 copii: Leni, fetița adoptată de Seal (16 ani), Lou (10 ani), Henry (14 ani) şi Johan (13 ani). Henry Olusegun Adeola Samuel, cunoscut sub numele de scenă.

Seal, s-a opus plecării acestora în Europa în timpul filmărilor de la emisiunea „Next Top Model”, ceea ce ar însemna o perioadă aproximativă de trei luni.

Întâlnirea în cadrul instanței din Los Angeles, dintre cei doi, a avut loc pe data de 28 august, unde și-au rezolvat problemele printr-o sesiune extraordinară.

Seal şi Heidi Klum au fost căsătoriţi timp de 9 ani, în perioada 2005 – 2014 şi s-au despărţit civilizat, împărţind custodia copiilor. Conform Daily Mail, fetița de 16 anii va fi martor în proces şi va depune mărturie în favoarea mamei ei deoarece ea își dorește să plece în Europa.

Anul trecut Heidi Klum s-a căsătorit cu chitaristul Tom Kaulitz, în vârsta de 30 de ani. Cei doi au o relație foarte bună cu copiii, după cum a și declarat în dosarul din instanță și locuiesc momentan într-o vilă din Los Angeles, în apropierea casei în care stă Seal.

Cântăreţul consideră că o astfel de călătorie este riscantă, deoarece în Germania sunt foarte multe focare de COVID-19 şi bilanţul a ajuns la 234.000 de îmbolnăviri şi 9.340 de decese.

Heidi trebuie să ajungă la Berlin în octombrie. Conform legislaţiei americane, are nevoie de aprobarea lui Seal pentru a face o deplasare în afara graniţei împreună mama ei.

După tot acest scandal, Heidi Klum a a afirmat că: „Sunt conştientă de riscuri şi îmi iau toate măsurile necesare pentru a-mi feri copiii de pericol. În plus, în SUA numărul îmbolnăvirilor e mult mai mare ca în Germania”, scrie spynews.ro.