Evenimentul Zilei > Monden > ȘOC în showbiz! O cântăreață cunoscută, acuzată că a făcut SEX cu dădaca
ȘOC în showbiz! O cântăreață cunoscută, acuzată că a făcut SEX cu dădaca

ȘOC în showbiz! O cântăreață cunoscută, acuzată că a făcut SEX cu dădaca

La aproape două luni de la divorțul cântăreței Mel B. de soțul său, pe care l-a acuzat că ar fi avut o legătură amoroasă cu dădaca, aceasta vine cu declarații halucinante care răstoarnă pe dos situația.

Lorraine Gilles, dădaca cuplului Mel B și Stephen Belafonte, susține că ea nu a fost amanta soțului ci a cântăreței. Lorraine a dat-o în judecată pe Mel B. pentru calomnie, susținând că făcea sex xu fosta solistăatrupei Spice Girls de mai multe ori pe săptămână, potrivit Libertatea.ro.

Dădaca a mai precizat că Mel B. a fost de fapt cea care a insistat să filmeze partidele de sex dintre ea, soț și dădacă.

Deși inițial Mel B. precizase că soțul ei ar fi angajat-o pe Lorraine pentru a avea relații intime cu ea, dădaca spune că fosta câtăreață Spice Girls a fost cea care a angajat-o și a transformat-o în amantă ei timp de șapte ani. Tânăra a mai adăugat că făceau sex de câteva ori pe săptămână, iar soțul cântăreței li se alătura doar dacă îl chema aceasta.

”Singurele ocazii în care Gilles și Belafonte au făcut sex, au fost atunci când Brown și-a invitat soțul să se alăture cuplului în dormitor. Cu acele ocazii, chiar Brown făca pe cameramanul și înregistra partida de sex”, se arată în declarația depusă de Lorraine Gilles în instanță.

Lorraine a declarat în fața instanței că Mel B. ar fi mințit în actele de divorț când a precizat că a rămas însărcinată cu Belafonte și că acesta i-a plătit întreruperea de sarcină cu banii cântăreței.