Evenimentul Zilei > Monden > Cu cine a fost cântăreața AMI în vacanță? EXCLUSIV Surpriza de la BALI
Cu cine a fost cântăreața AMI în vacanță? EXCLUSIV Surpriza de la BALI

Cu cine a fost cântăreața AMI în vacanță? EXCLUSIV Surpriza de la BALI

Vara s-a încheiat recent, în vacanță? dar artiștii abia prind câte o săptămână liberă ca să fugă într-o vacanță. Este și cazul frumoasei cântărețe AMI care a avut parte de experiența vieții ei pe tărâm asiatic

Artista își dorea de foarte mult timp să viziteze locurile fascinante din Bali și a încercat, în doar câteva zile, să vadă cât mai mult și să învețe cât mai multe lucruri despre cultura lor. S-a jucat cu maimuțele Una dintre experiențele plăcute pe care AMI le-a trăit în Bali a fost excursia la Sacred Monkey Forest Sanctuary, adică Pădurea Maimuțelor, o rezervație naturală ce găzduiește peste 600 de exemplare. Deși la început micile maimuțe au părut inabordabile, AMI a descoperit secretul cu care să se apropie de ele și le-a hrănit cu fructe și nuci. Astfel, artista s-a jucat cu zecile de maimuțe care îi cereau banană, papaya și alte bunătăți, până când au lăsat-o fără provizii.

FOTO: Orezărie supraetajată în Bali

„Excursia în Bali a fost fascinantă din toate punctele de vedere. M-am plimbat foarte mult și am învățat foarte multe despre cultura lor. Deși sunt oameni simpli, sunt foarte calzi, primitori și bucuroși să te servească cu preparate tradiționale. Mi-am dorit să văd mai multe, pe care le știam doar din poze și m-am amuzat foarte tare pe seama lor. Dacă le dai mâncare, ești cel mai bun prieten al lor”, a spus AMI.

A avut ceva probleme

Dincolo de fascinația pentru destinația aleasă, nicio vacanță nu este suficient de memorabiliă fără incidente. Vedeta a mărturisit că deși nu te-ai fi așteptat, traficul din Bali este unul la fel de aglomerat ca în marile orașe din lume. „Nu am plecat pregătită să petrec mașină. Stau mult pe drumuri și în țară, credeam că vor fi răpite de aglomerație și acolo. Sigur să-surprinsă am fost de traficul aglomerat”, a mai spus ea.

Nu a fost singură

În Bali nu s-a bucurat singură de piesaje. Cântăreața a împărțit frumoasa experiență cu fratele ei și soția acestuia. Vedeta este singură de ceva vreme și se concentrează constant pe partea profesională

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]