Când va apărea noul sezon al serialului „Black Mirror”. Netflix a făcut anunțul

Când va apărea noul sezon al serialului „Black Mirror”. Netflix a făcut anunțul Netflix. Sursa foto: Arhiva EVZ

Netflix a anunțat când va fi lansat sezonul 6 al serialului „Black Mirror” și a publicat primul trailer. Streamer-ul a dezvăluit care sunt noutățile noului sezon și ce actori vor juca în producție.

Netflix a anunțat când va fi lansat sezonul 6 al serialului „Black Mirror”. Pe lista de distribuție se află Aaron Paul, Kate Mara, Michael Cera și Salma Hayek Pinault. Noul sezon va apărea pe Netflix în iunie, iar fanii vor avea parte de noi surprize.

Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Samuel Blenkin și Zazie Beetz sunt ceilalți membri confirmați ai distribuției. Scenaristul principal al Ms. Marvel, Bisha K. Ali, este un nou producător.

„În consecință, de data aceasta, pe lângă unele dintre cele mai cunoscute situații Black Mirror, avem și câteva elemente noi, inclusiv unele pe care am jurat anterior că serialul nu le va face niciodată, pentru a extinde parametrii a ceea ce înseamnă un episod Black Mirror, a spus Brooker.

Ne puteți urmări și pe Google News

Netflix a numit sezonul 6 „cel mai imprevizibil, neclasificabil și neașteptat de până acum”. Brooker și Annabel Jones, producătorul independent al lui Brooker și al lui Black Mirror, Broke & Bones, este acum producătorul serialului, iar Ali s-a alăturat sezonului 6 ca producător executiv alături de Jessica Rhoades (Station Eleven), potrivit romanialibera.ro.

Ce filme și seriale vor dispărea de pe Netflix în mai

Netflix a mai anunțat că „The Social Network”, film care spune povestea din spatele Facebook, dar și a fondatorului ei Mark Zuckerberg, va fi scos de pe platformă. De asemenea, și filmul lui Ryan Gosling și Harrison Ford, Blade Runner, nu va mai fi găsit pe Netflix începând cu luna viitoare.

„The Social Network” a fost regizat de David Fincher și a primit multe laude din parte criticilor de film când a apărut în cinematografe, în 2010. Filmul spune povestea lui Mark Zuckerberg și cum a reușit el să fondeze compania Meta în ciuda dușmanilor pe care și i-a făcut în tot acest timp. „The Social Network” a câștigat trei premii Oscar pentru cel mai bun scenariu.