Evenimentul Zilei > Actualitate > Când și cum se termină scandalul Duduienilor. Frații celui ucis iau decizia
Când și cum se termină scandalul Duduienilor. Frații celui ucis iau decizia

Când și cum se termină scandalul Duduienilor. Frații celui ucis iau decizia

Toată lumea interlopă așteaptă să afle când va avea loc înmormântarea lui Emi Pian, după ce liderul clanului Duduianu s-a stins din viață. Manelistul Florin Salam a spus că frații defunctului sunt cei care vor lua această decizie. 

Emi Pian s-a stins din viață marți. Liderul clanului Duduianu a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, în urma unui joc de barbut organizat în Capitală. Deși rudele sale l-au dus de urgență la spital, rănile au fost mult prea grave, iar medicii au constatat decesul.

Încă de la primele ore ale zilei de joi, în curtea locuinței lui Emi Pian, situată peste drum de Penitenciarul Rahova, rudele și apropiații săi au organizat un priveghi cu fast, în memoria liderului Duduienilor. Celebrul Florin Salam și lăutari cunoscuți au luat parte la eveniment, cu toții aducându-i un ultim omagiu lui Florin Mototolea.

Cu această ocazie, după ce a cântat o melodie de jale în amintirea bunului său prieten, Florin Salam a făcut și niște dezvăluiri exclusive pentru „Antena Stars”. Întrebat dacă este adevărat că priveghiul va dura patru zile, iar înmormântarea lui Emi Pian va avea loc duminică, faimosul manelist a spus doar că frații liderului Duduienilor hotărăsc.

„Frații lui hotărăsc, iar noi, cei care respectăm această familie, și în mod special pe cumătru’ Emi, cum hotărâsc frații lui, noi ținem pasul cu ei”, a declarat Florin Salam pentru „Antena Stars”.

În acelaș timp, Florin Salam a mărturisit că nu-i vine să creadă că Emi Pian s-a stins, fiind șocat de moartea acestuia, scrie spynews.ro.

Salam a făcut și o mare dezvăluire, ce nu se cunoștea până acum. Mai exact, faimosul manelist a mărturisit faptul că între el și liderul clanului Duduianu din Capitală exista un grad de rudenie.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit în urmă cu două zile, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.