Evenimentul Zilei > Actualitate > Când se dă drumul la căldură. Anunțul Primăriei Generale
Când se dă drumul la căldură. Anunțul Primăriei Generale

Când se dă drumul la căldură. Anunțul Primăriei Generale

Potrivit prevederilor legale agentul termic pentru încălzire se va furniza funcţie de condiţiile meteo, şi după trei zile consecutive când temperatura medie va fi de plus 10 grade Celsius.

Ca atare, RADET Bucureşti a emis, duminică, 6 octombrie 2019, un comunicat de presă în care anunţă că este pregătită pentru furnizarea agentului termic.

„RADET Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru inceperea furnizarii agentului termic pentru incalzire. Potrivit prevederilor legale, sezonul de incalzire pentru consumatorii de tip urban va incepe in functie de conditiile meteo, cand acestea se vor incadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16. 05. 2018.

Astfel, agentul termic pentru incalzire se va furniza după trei zile consecutive, cand temperatura medie zilnica intre orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mici.

Este important de retinut ca RADET Bucuresti poate furniza căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru.

Va reamintim ca RADET a inceput inca din data de 23 septembrie 2019, încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru noul sezon de încălzire 2019 – 2020”, se arată în comunicatul RADET Bucureşti

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: