Cercetările savanţilor sunt importante în lupta cu celulele canceroase. Conform studiilor, celulele maligne pot fi “determinate” să se autodistrugă fară să mai fie nevoie de tratamentele toxice care sunt folosite în prezent pentru declanşarea acelui cod.

 

Acest lucru înseamnă că ne vom putea vindeca de cancer fără chimioterapie! Condurile se găsescu în structura ARN-ului şi ar fi apărut în urmă cu mai bine de 800 de ani, pentru a fi folosite de organism ca o modalitate de autoprotecţie.

 

“Acum, că știm de existent ‘codului ucigaș’, putem declanșa ecanismul de autodistrugere al celulelor fără a mai folosi chimioterapia și ără a afecta genomul. Putem introduce acești micuți acizi ribonucleici direct n celulă și declanșa procesul de autodistrugere. Totul a început din dorința e crea un mecanism non-toxic de a scapă în mod cât mai natural de celulele anceroase”, a spus autorul principal al studiului, Marcus E. Peter, profesor n cadrul Universității de Medicină Northwestern, potrivit dailymail.co.uk. Bazându-ne pe ce am descoprit prin intermediul acestor tudii, putem crea micro-structuri de ARN cu efect mult mai puternic în istrugerea celulelor canceroase decât există deja în sistemul natural de părare al organismului uman”, a mai spus cercetătorul.

Te-ar putea interesa și: