Jack Kane, în vârstă de 23 de ani a fost diagnosticat pe data de 13 octombrie cu o tumoră la coloana vertebrală, după ce a făcut niște analize din cauză că avea dureri de spate.

Diagnosticul a fost cumplit, Bărbatul a decis să se căsătorească înainte de a muri, astfel că i-a cerut mâna iubitei sale, Emma Clarke, la doar câteva zile după aflarea veștii.

De la agonie la extaz! Jack, care era aproape sigur că nu va mai trăi mult timp, a primit o altă veste cu trei zile înainte de nuntă. Medicii, care au examinat afecțiunea bărbatului, a prcizat că acesta nu are cancer, ci că suferă de o boală rară, dar care poate fi totuși vindecată.

Kane a așteptat totuși până la data nunții pentru a anunța pe toată lumea că nu suferă de cancer în fază terminală.

”Mi-a luat atât de mult ca să mă obișnuiesc cu faptul că nu sunt pe moarte. Mă pregătisem pentru ce este mai rău. Și abia în urmă cu câteva zile m-a lovit. Iar în timpul discursului meu …pur și simplu a explodat.” a spus tănărul, potrivit Stirileprotv.ro.

La rândul ei, soția bărbatului spune că toată lumea a încremenit, neștiind cum să reacționeze și au durat câteva secunde până să înceapă uralele și aplauzele.

”Toată lumea arăta de parcă le trebuia câteva secunde ca să își dea seama ce se întâmplă, înainte să izbucnească în urale și aplauze. Jack a hotărât să le spună tuturor la nuntă pentru cp unele dintre rudele sale trăiau și munceau departe. Anterior, noi am anunțat că este bolnav în fază terminală la telefon, însă acum ne-am gândit că ar fi mai bine să spunem vestea cea bună față în față” a spus Emma. 

Sursa foto: Pixabay.com